Botimet Living

E shtunë, 21 Janar 2017

pierre cardin2

Botimet Living prezantojnë librin më të ri "Zonja Benz" nga autorja Jill Alexander Essbaum.

Botimet Living prezantojnë librin më të ri “Premtimi i Krishtlindjes”, një histori dashurie nga mjeshtri i librave për festa, Richard Paul Evans!

Botimet Living prezantojnë librin më të ri për fëmijë "Pepa shkon në pishinë".

Botimet Living prezantojnë librin më të ri “Në tualetin e femrave” nga autorja bestseller amerikane, Carolyn Brown.

Botimet Living prezantojnë librin më të ri "Kishim një ëndërr" nga shkrimtari dhe përkthyesi i mirënjohur Nasi Lera.

Botimet Living prezantojnë librin më të ri “Fuqia e mendimeve” nga autorja Burbuqe Raufi!

Botimet Living prezantojnë librin më të ri “Neandertali kërkon njeriun” nga autorja e suksesshme amerikane Penny Reid.

Botimet Living sjellin librin më të ri “Ha, ushqehu, rrezato” nga Amelia Freer.

Në epokën e teknologjisë moderne, kur bota gëlon nga interneti dhe celularët, Ema dhe Frederiku bëjnë një pakt: do t’i shkruajnë letra njëri-tjetrit dhe do të takohen vetëm një herë në vit në brigjet e Bretanjës.  

Botimet Living prezantojnë librin më të ri "Ura e Mbretit Shën Luigj", novela e autorit të mirënjohur amerikan Thornton Wilder, e cila ka fituar çmimin Pulitzer në vitin 1928 dhe ka kënaqur shijet e lexuesve në mbarë botën.

Botimet Living sjellin librin më të ri “Kallamishte në erë”, një romani i përshkruar nga një frymë lirike që zbut pasionet e fuqishme dhe i kthen ato “në një motiv që gurgullon lirshëm nga buzët e një poeti primitive.

Botimet Living prezantojnë librin më të ri "Femrave u pëlqen e kuqja" nga Daniela Farnese.

Botimet Living prezantojne librin më të ri “Ditar i pashkruar”, një roman i mbushur me emocione në të cilin përshkruhet jeta, mosmarrëveshjet dhe pikëllimi i nje familjeje. i shpallur si libri më i mirë nga amazon.com për vitin 2014. 

E treguar në dy zëra, historia e rrallë e Klarës dhe e Izit, arrin të falë emocione të thella dhe një lojë psikologjike që kulmon në të papritura befasuese.

Një vajzë... shtatë ditë... përndryshe, është e vdekur  

Brenda botës private të Shtëpisë së Bardhë

Botimet Living prezantojnë librin më të ri "Shpirt i egër".

Guida e muajit festiv, histori, receta dhe dekore.

Në dashuri zbulojmë se kush dëshirojmë të jemi. Në luftë zbulojmë se kush jemi në të vërtetë.

Subcategories