Gëzuar ditëlindjen, Pepa!


Autori: Botimet Living

Zhanri: Fëmijë

Cmimi: 350 lekë, (2.70 €)

Bli tani
Paguaj me: Kartë krediti PayPal

Botimet Living prezantojnë librin më të ri për fëmijë “Gëzuar ditëlindjen, Pepa”.

Pepa ka ditëlindjen dhe është shumë e emocionuar. Në festën që do të organizohet, do të ketë shumë lojëra dhe dhurata. Urraaaa! Por a do t’i realizohet Pepës dëshira që do të shprehë kur të fikë qirinjtë e tortës?