Mënyra e lehtë për të lënë duhanin pa shtuar në peshë

+

Botimet Living sjellin metodën më të Sukseshme të ҫdo kohe për të ndaluar pirjen e duhanit nga Allen Carr.

I përkthyer në 50 shtete dhe me mbi 14 million kopje të shitura "Mënyra më e lehtë për të lënë duhanin" ka ndihmuar miliona duhanpirës nga e gjithë bota për ta lënë atë në çast, në një mënyrë fare të lehtë, dhe përgjithmonë si duhanpirësit e rregullt dhe ata të rastësishëm, pa marrë parasysh se sa kohë keni qe pini duhan dhe ajo që është më e rëndësishme pa shtuar në peshë.

Lexoni "Mënyra më e lehtë për të lënë duhanin" dhe bëhuni një ish duhanxhi i lumtur për pjesën tjetër të jetës ashtu si shumë personazhe të njohur në botë të cilët kanë lënë duhanin me këtë metode, bashkë me redaktoren dhe përkthyesin e librit tonë.

Bashkë me librin një CD dhuratë.

Lexo Online


 • Jepini vetes mundësinë për të shpëtuar nga duhani sot.

  - The Sun
 • Lejoni Allen Carr t’ju ndihmojë ti shpëtoni lehtësisht.

  - The Observer
 • Allen Carr zhbën mitin se lënia e duhanit është e vështirë.

  - The Times
 • Menjëherë unë u ҫlirova nga varësia ime. Mendoj që nuk është thjeshtë e lehtë por ndjen kënaqësi duke e lënë atë.

  - Sir Anthony Hopkins
 • Ky djalosh është i shkëlqyer ... Dhe unë nuk kam pirë duhan që prej 1 viti e gjysëm

  - Ashton Kutcher


 • Kushdo që e lexon këtë libër ndalon. Kështu që unë ndalova dhe jam shumë e kënaqur që e lashë

  - Ellen DeGeneres
 • Libri më i mirë vet-ndihmues që është shkruar ndonjëherë

  - Lisa Maxwell
 • Unë ndalova duhanin falë librit të Allen Carr. Nuk kam pirë më kurrë cigare dhe as nuk e kam menduar. Së bashku me librin është edhe një CD që ju vjen në ndihmë.

  - Gabriel Garko
 • Funksionoi vërtet për mua dhe për 20 miqtë e mi. Seriozisht.

  - Jason Mraz