Marrëdhënia në çift

5 gabimet që nuk duhet të bëni kurrë përpara seksit

+

seksdi

Gabimet janë njerëzore, por jo domosdoshmërisht duhet të mësojmë nga gabimet tona, ndonjëherë është mirë të mësojmë dhe nga gabimet e të tjerëve. Nëse po pyesni veten, se për çfarë gabimesh e kemi fjalën, shtrati është përgjigjia jonë.Këto gabime mund të jenë fatale, ndaj bëni mirë të vazhdoni më tej. Më poshtë do të lexoni 5 gjërat që nuk duhet të bëni kurrë përpara seksit.
1. Marrja e medikamenteve të caktuara
Antihistamines (ilaçet antialrgjike) thajnë membranat mukozale sidomos membranat e organit gjenital femëror.
2. Mos hani ushqime pikante
Ushqime të ndryshme mund t’i japin një aromë karakterisitke vaginës së femrës, por që nuk mund të themi është e këndshme. Ushqimet pikante mund të shkaktojnë gazra dhe fryrje.
3. Mos pini shumë lëngje
Një studim në Universitetin e Missouri-St. Louis ka dalë në përfundimin se 11 për qind e përdoruesve të alkoolit kishin probleme në arritjen e orgazmës: Meshkujt që pinë e kanë të vështirë të përjetojnë ereksione.
4. Mos u depiloni
Të depilohesh disa orë para seksit, është vendimi më i keq që mund të merrni. Jo vetëm që lëkura do t’ju irritohet, por folikulat e qimeve do të jenë të hapura dhe lehtësisht mund të infektoheni.
5. Mos përdorni ushqime gjatë marrëdhënies seksuale
Ushqimet e përdorura gjatë seksit, të tipit si çokollata apo mjalti mund të bëjnë një mjedis perfekt për lulëzimin e baktereve .