Horoskopi javor

E dielë, 21 Janar 2018

Horoskopi javor  15-21 janar Ndonjëherë mjafton pak kurajë për të pasur forcën e nevojshme për të ndryshuar gjithçka. Ditën e mërkurë Hëna do të ndriçojë në shenjën tuaj, duk ...

Horoskopi javor 15-21 Janar Gjatë ditëve në vazhdim d t’i keni synimet të qarta, nuk do t’i kushtoni shumë vëmendje hollësive e gjërave të parëndësishme. E mërkura do të jetë dita ...

Horoskopi javor 15-21 Janar Do të parapëlqeni të heshtni, të paktën deri të mërkurën kur do të keni të bëni me njerëz të fortë e të vendosur që mund të veprojnë pa e marrë mendimin ...

Horoskopi javor 15-21 Janar Duket se këtë javë nuk do të ndodhin ndryshime, por në fakt është krejt e kundërta. Do të gjeni kurajën t’i jepni fund diçkaje që nuk ju vjen për shtat. P ...

Horoskopi javor 15-21 Janar Gjatë ditëve në vazhdim Jupiteri do të kalojë në shenjën tuaj e ju do të ndiheni mjaft energjikë. Falë ndikimit të Plutonit do të rigjeni energjinë e brends ...

Horoskopi javor 15-21 Janar Mund ta themi me plot gojën që e tashmja juaj do të jetë e mirë. Jupiteri dhe Plutoni do të ndikojnë pozitivisht, duke ju bërë që të ndiheni të kënaqur. Hëna ...

Horoskopi javor 15-21 Janar Këtë javë do të keni gjithë mbështetjen e yjeve, nuk do të hyni në polemika dhe do ta bëni gjithçka me entuziazëm. Nën frymën pozitive të fillimit të javë ...

Horoskopi javor 15-21 Janar Gjatë kësaj periudhe ngjani me atë vullkanin që është gati të shpërthejë, por yjet ju këshillojnë që të tregoheni të kujdesshëm në mënyrë që të mos ...

Horoskopi javor 15-21 Janar Kjo do të jetë një javë pozitive me Jupiterin dhe Plutonin në shenjë. E mërkura do të jetë mbase dita më e përshtatshme për të treguar se fjalët tuaja i pr ...

Horoskopi javor 15-21 Janar Shumë shpejt heshtja e yjeve do të mbarojë dhe Venusi do të kalojë në shenjën e Ujorit ditën e enjte, duke shënuar hapjen e një sezoni të ri gjatë të cilit ...

Horoskopi javor 15-21 Janar Ndieni nevojën për t’u çliruar nga pesha që ju rëndon dhe do të keni mbështetjen e planetëve. Të mërkurën duhet të përqendroheni te një problem familjar ...

Horoskopi javor 15-21 Janar  Prania e Jupiterit dhe Marsit në shenjën tuaj ndikon që ju të ndiheni të fortë dhe energjikë. Por mos e shfaqni hapur sigurinë tuaj, sepse mund t’i shkak ...