Horoskopi vjetor 2016

E shtunë, 23 Qershor 2018

Horoskopi vjetor 2018 Viti 2018 do të kërkojë prej jush që të veproni me maturi dhe të rishikoni busullën e brendshme të orientimit, sepse është një periudhë ndryshimesh të mëdha në ...

Horoskopi vjetor 2018   Është një vit eksperimentesh, ndryshimesh dhe konkretizimi planesh. Gjatë vitit 2018 do të jeni më luftarakë dhe praktikë se kurrë, madje deri në atë pikë ...

Horoskopi vjetor 2018 Vitin 2018 do ta nisni me një ndjesi të pakushtëzuar lirie. Do të ndiheni të lirë të mendoni për veten, për projektet personale, për kultivimin e interesave tuaja, p ...

Horoskopi vjetor 2018 Kushtojini rëndësi zemrës dhe kini besim! Viti 2018 do të jetë plot ngjarje për të gjithë ju, të lindurit në shenjën e Gaforres. Një vit plot të papritura dhe ten ...

Horoskopi vjetor 2018 Edhe pse në dukje të egër, thellë brenda vetes jeni shpirtbutë dhe bujarë. Karakteri juaj i guximshëm do të dalë në pah edhe gjatë vitit 2018. Ruajeni veten nga rea ...

Horoskopi vjetor 2018 Viti 2018 do t’ju dhurojë plot arsye për të buzëqeshur. Ky vit paraqitet i mrekullueshëm për të lindur në shenjën e Virgjëreshës. Gjendja emocionale do të jetë e ...

Horoskopi vjetor 2018 Viti 2018 do të jetë një vit konfirmimesh dhe spastrimesh njëherësh. Paraqitet një viti relativisht i mundimshëm, që do të karakterizohet nga reflektimi i thellë d ...

Horoskopi vjetor 2018 Një vit përfitimesh të mëdha materiale dhe afektive. Jeni gati, miq të Akrepit? Viti 2018 do t’ju rezervojë një vend në rreshtin e parë në shfaqjen e madhe të jet ...

Horoskopi vjetor 2018 Me hapa galopantë drejt horizonteve të reja! Viti 2018 do të jetë përgjithësisht i qetë, por me disa risi e ndryshime. Gjallëria do të vijë duke u shtuar deri në f ...

Horoskopi vjetor 2018 Viti i kthesës së madhe ka mbërritur! Sukseset do të ndjekin njëri-tjetrin. Saturni dhe Plutoni do të jenë në shenjën tuaj. Ky pozicionim do t’ju ndihmojë të arri ...

Horoskopi vjetor 2018 Ulje-ngritje të vazhdueshme, por mos u shqetësoni! Fundi do të jetë i lumtur. Ndiheni të pakënaqur, herë pas here edhe të frikësuar nga diçka që as vetë ju nuk e p ...

Horoskopi vjetor 2018 Viti 2018 do të jetë tejet pozitiv. Do të ndiheni të fortë e të vendosur, të sigurt në vetvete, të gatshëm për të hedhur pas krahëve këto vite të mundimshme. Jo ...