Dashi

+

Horoskopi vjetor 2018


dashi

Viti 2018 do të kërkojë prej jush që të veproni me maturi dhe të rishikoni busullën e brendshme të orientimit, sepse është një periudhë ndryshimesh të mëdha në disa sfera që do të shpërblehen më së miri në fund të vitit.

Në aspektin profesional, ju të lindurit në shenjën e Dashit keni hedhur hapa të mëdha përpara dhe keni arritur objektiva të rëndësishme. Tashmë duhet t’i mbroni arritjet tuaja nga konkurrenca, nga paqëndrueshmëria vetjake, por edhe nga polemikat. Mund të hasni persona konfliktualë që bëni mirë t’i shmangni. Në fundvit, Jupiteri dhe Shigjetari do t’ju sjellin rezultate të shkëlqyera në sferën financiare.

Në aspektin sentimental, dashuria do të jetë e paparashikueshme. Do të jetë një vit plot ndjenjë për ju miq të shenjës së Dashit. Urani në shenjë ka sjellë surpriza pozitive, por edhe ndodhi të pakëndshme. Planeti i risive do të largohet nga shenja juaj, por do të lërë brenda jush shpirtin e lirë, respektin për veten, dëshirat të zjarrta dhe ndjesitë e thella, si edhe qëndrueshmërinë emocionale. Pikërisht këto arritje do të vihen në provë nga Plutoni dhe Saturni dhe do t’ju duhet t’i mbroni me mendjemprehtësi.

Në aspektin e shëndetit, viti nuk paraqitet problematik, por duhet të bëni kujdes me disa shqetësime të vogla dhe ta trajtoni me respektin që meriton trupin tuaj. Mos e lodhni veten fizikisht dhe sidomos mos e mbingarkoni trurin me mendësi negative. Me pak fjalë, ruani ekuilibrin fizik dhe psikologjik dhe përkushtojuni mirëqenies suaj.