Luani

+

Horoskopi vjetor 2018

luani

Edhe pse në dukje të egër, thellë brenda vetes jeni shpirtbutë dhe bujarë. Karakteri juaj i guximshëm do të dalë në pah edhe gjatë vitit 2018. Ruajeni veten nga reagimet impulsive!

Viti nuk paraqitet problematik, mjafton të tregoheni të matur dhe të mos i kaloni caqet. Nëse e ndiqni këtë rregull, fundi i vitit do të sjellë arritje të rëndësishme.

Aspekti profesional do të jetë thembra e Akilit këtë vit për të lindurit në shenjën e Luanit. Urani në shenjën e Demit do t’ju shtyjë të entuziazmoheni së tepërmi, ndërkohë që do të ishte mirë t’i shikonit me vëmendje situatat për të ruajtur rezultatet e arritura. Pra, për sa i përket punës, viti 2018 do të jetë pozitiv, nëse tregoheni të kujdesshëm për të mos bërë zgjedhje të gabuara. Prej nëntorit, pozicioni i Uranit dhe Shigjetarit do t’ju nxisë të arrini majat.

Në aspektin sentimental, surprizat nuk kanë të sosur. Situata varet nga ndryshimet e përmuajshme, por tabloja e përgjithshme paraqitet pozitive. Do t’i përkushtoheni realizimit të dëshirave dhe ëndrrave tuaja. Po ashtu do të përballeni me risi që mund të ndryshojnë planet tuaja. Megjithatë, në sferën e dashurisë, kjo gjë i shton edhe më tepër emocionet. Viti 2018
do të përmbyllet shkëlqyeshëm për sa i përket ndjenjave.

Në aspektin e shëndetit, situata paraqitet mjaft e mirë, mjafton të mos e teproni me ushqimet jo të shëndetshme. Ndaj, ruani kontrollin dhe shmangni përdorimin pa kriter e yndyrave, sheqerit dhe pijeve alkoolike. Kështu, do t’i vinit në ndihmë mëlçisë dhe analizat e gjakut do t’ju dilnin si mos më mirë.