pierre cardin2

Akrepi

+

Horoskopi javor 23-29 Janar

 

 

akrepiVetëm ju të shenjës së Akrepit, me gjenialitetin që ju karakterizon dhe aftësinë për t’u përshtatur shpejt me rrethanat, mund ta shfrytëzoni për mirë pozicionim aktual të yjeve. Mërkuri do t’ju shtyjë të dukeni gjithmonë të kujdesshëm, ndërkohë që, nga ana tjetër mund t’ju mungojë dëshira për t’u përhumbur mes ndjesive më të bukura. Askush nuk duhet ta nënvlerësojë aftësinë tuaj reaguese ditën e premte, kur do t’i përgjigjeni në mënyrë të vendosur personave që do të mundohen t`u bëjnë bisht përgjegjësive dhe detyrave që u takojnë dhe nuk do të dekurajoheni para asnjë situate. Në fundjavë mund të jetë koha e përshtatshme për të ndryshuar realitetin dhe për të vendosur ekuilibra të rinj në shtëpi e familje.