Binjaket

+

Horoskopi javor 19-25 Shkurt

binjaketNuk mund ta injoroni kurrsesi praninë e katër planetëve që favorizojnë shenjën tuaj gjatë kësaj jave. Por, ju do të ndiheni më të përkëdhelur prej Saturnit, duke mos i kushtuar shumë rëndësi ndikimit të Neptunit. Do të veproni në mënyrë racionale, duke bashkëpunuar me kë keni pranë, gjithmonë duke respektuar rregullat dhe në përshtatje me kontekstin. Në fundjavë do të ndiheni më të lirë nga barra e përgjegjësive dhe do të merrni veten nga lodhja. 

Dihet që të lindurit e kësaj shenje nuk ndihen shumë rehat në një botë magjike të mbushur me optimizëm. Mendja juaj tepër aktive arrin të depërtojë në thellësi të situatave në dukje të bukura. Kjo ndjesi do t’ju shoqërojë të paktën deri të enjten, kur s’do të mungojnë rastet për t’u argëtuar. Por ju sërish do të shfaqni mosbesim. Të premten, falë pranisë së Marsit në shenjën tuaj, do të keni forcën e nevojshme për të thënë “jo” për gjërat që i konsideroni sipërfaqësore.  Koha do ta tregojë që keni të drejtë.