Bricjapi

+

Horoskopi javor  14-20  Gusht

bricjapi

A është e mundur që Afërdita të mos ju lejojë ta kaloni në qetësi këtë javë që i kushtohet pushimit dhe çlodhjes? Kjo varet nga ju, ose më saktë, në aftësia dhe vullneti juaj për të mbrojtur hapësirat personale dhe kohën që i takon relaksimit fizik dhe rigjenerimit. Ndaj, është më mirë që të hiqni dorë nga ndjenjat e fajit dhe të jetoni me qetësi çdo çast të vyer të së tashmes. Bëjeni këtë kryesisht kur Jupiteri
do t’ju përcjellë një ndjesi të pazakontë sikur po e çoni kohën dëm. Në fundjavë,  Marsi do t’ju ndihmojë që të ndiheni përsëri të fortë, të vendosur dhe të gatshëm  për të fituar diçka të rëndësishme.