Dashi

+

Horoskopi javor  11- 17 Dhjetor

dashi

Me siguri që është shumë e rëndësishme të shfaqeni të fortë e të sigurt në prani të njerëzve, duke shmangur çdolloj kompleksi inferioriteti dhe situate që na bën të jemi të varur nga të tjerët. Kjo vlen sidomos për ju që jeni të guximshëm dhe keni shpirtin e iniciativës. Tani që Marsi po largohet nga shenja juaj do të shfrytëzoni rastin për të rigjetur ekuilibrin. Duke filluar nga dita e mërkurë do të ndieni nevojën për t’u shprehur lirshëm. Të premten do të jeni të hapur për dialog.  

Falë pranisë së Marsit në shenjën tuaj, edhe për këtë javë do të jeni të vendosur, do të punoni me pasion dhe ndoshta do të tregoheni dhe pak të ashpër. Shpesh do ta gjeni veten në shoqërinë e njerëzve optimistë që besojnë në gjërat e bukura të së tashmes. Do të jeni të hapur ndaj dialogut dhe më pak të prirur për të treguar forcën. Bëni kujdes në fundjavë kur si pasojë e një ndryshimi mund të mos reagoni dhe aq mirë.