Demi

+

Horoskopi javor 14-20 Gusht

demi

Ju e shfrytëzoni më së miri qetësinë dhe gjakftohtësinë që ju karakterizon për t’u  mbrojtur, po ashtu edhe ngadalësinë që, në ditët në vijim, mund t’u japë një përgjigje të përsosur të gjithë atyre që ju bëjnë shumë pyetje. Sepse, nëse Plutoni, të martën,
do të ngjallë brenda jush dyshime të pabazuara dhe të pakuptimta, Jupiteri, të enjten, do të mundohet t’i japë fund optimizmit në shenjën tuaj. Pra, duhet të përpiqeni që të mbroheni këtë verë nga sulmet e planetëve që mbjellin dyshime dhe mosbesim
te vetja juaj dhe te të tjerët. Doni një këshillë? Në fundjavë kërkojini mendim personave të tretë, sepse ata, ndryshe nga ju, do të gjykojnë me objektivitet.