Gaforrja

+

Horoskopi javor 20-26 Shkurt

gaforrja

Energjitë që ndikojnë në shenjën tuaj në këto momente, duket se duan t’ju bëjnë të ulni ritmet dhe të tregoheni të përgjegjshëm. Por ju s’do ta prisni shumë mirë këtë gjë dhe kjo do t’ju krijojë njëfarë vuajtjeje. Do të ndieni dëshirën për t’u rebeluar dhe për t’iu kundërvënë rregullave dhe gjërave që ju bëjnë të ndiheni të shtrënguar për momentin. Sepse ju jeni njerëz që ju pëlqen gjallëria. Provoni të rezistoni deri në fundjavë kur nën ndikimin e Mërkurit, i cili është bërë mik i shenjës së Gaforres, ju do të mund të reagoni dhe të zgjidhni fjalët dhe mënyrat e duhura për të mos qenë të detyruar të vuani. Të dielën do të jetë momenti i përshtatshëm për të ndërmarrë iniciativa dhe për ta marrë çdo gjë me qetësi.  

Të hënën do ta keni të vështirë të shpreheni qartë dhe t’i kuptoni të tjerët. Kështu, do t’i shtyni për më vonë projektet që kërkojnë shumë energji. Kjo është një zgjidhje shumë inteligjente, por që me kalimin e ditëve do t’ju bëjë jo tolerantë ndaj të tjerëve dhe ndaj kërkesave që ata mund të kenë. Lejojeni veten të përkëdheleni nga këto yje dhe përfitoni nga prania e Marsit në shenjën tuaj, por që duke filluar nga dita e shtunë do t’ju bëjë që të ndërgjegjësoheni dhe të ndërmerrni një angazhim të rëndësishëm, sepse sezoni i qetësisë përfundoi. Ju pret një javë e ngarkuar.