Luani

+

Horoskopi javor 20-26 Shkurt


luani

Do të jetë zbavitëse t’ju dëgjosh ju të lindurve të shenjës së luanit këtë javë. Do të dini t’i shprehni bukur gjërat që do të keni në mendje dhe do të tërhiqni vëmendjen e atyre që ju vëzhgojnë dhe që do të kenë të bëjnë me ju. Do të jeni me pak fjalë oratorë të vërtetë, falë ndikimit të Mërkurit që do t’ju bëjë të shkëlqeni në publik. Por bëni kujdes të mos e teproni shumë ditën e mërkurë, sepse mund të mos ju vlerësojnë për gjithë këtë entuziazëm. Të shtunën do t’i ktheheni mënyrës normale të komunikimit, ashtu të qetë siç dini ju të jeni. Të dielën do të vendosni të ndihmoni një person të afërt për ju, i cili ndoshta mund të jetë duke përjetuar një situatë problematike.