Peshqit

+

Horoskopi javor 20-26 Mars


peshqit

Dielli po largohet nga shenja juaj. Dita e hënë shënon fundin e sezonit për të lindurit nën shenjën e Peshqve dhe ju nuk bëni asgjë për ta fshehur apatinë në të cilën jeni zhytur. Po t’i shtojmë kësaj edhe pyetjet dhe dyshimet e shumta të dikujt, java juaj mund të mos jetë dhe aq e bukur. Ç’zgjidhje t’i jepni kësaj? Kaloni në pozita mbrojtjeje dhe mendoni më shumë për veten tuaj dhe për gjërat që i dëshironi dhe i keni për zemër. Përpiquni që të premten t’i reduktoni sa më shumë evenimentet sociale dhe takimet, sidomos takimin me ata njerëz që vetëm sa jua ndërlikojnë punët. Lërini argëtimet për të shtunën, në mënyrë që të përjetoni diçka të veçantë. Kjo është këshilla e yjeve për ju.