Shigjetari

+

Horoskopi javor 14-20 Gusht


shigjetari

Ndërkohë që ndodheni vetëm pak ditë larg çlirimit tuaj personal nga rregullat  dhe angazhimet e lodhshme dhe të tepruara, si pasojë e Saturnit, sjellja juaj rrezikon  të bëhet jo fort sociale, diplomatike apo mirëkuptuese. Kjo mund të ndodhë kryesisht me miqtë tuaj apo me ata që do t’ju qëndrojnë pranë në këtë periudhë kushtuar çlodhjes dhe argëtimit. Bëni kujdes gjatë ditëve të mesjavës, kur dyshimet dhe dilemat, mund ta bëjnë jo fort harmonike bashkëjetesën tuaj me të tjerët. Tabloja do të përmirësohet  në fundjavë, sepse pasioni dhe ndjesitë rinore do të kthehen sërish në favorin tuaj.  Do të jeni Shigjetarët e zakonshëm.