Ujori

+

Horoskopi javor 11-17 Dhjetor

ujori

Në javën që do të vijë, do të angazhoheni së tepërmi për të kënaqur ata që do të ndikojnë në të tashmen tuaj. Të mërkurën dikush do të ndiejë papritmas nevojën për të folur me ju, por mos i kushtoni shumë rëndësi asaj që ka për t’ju thënë. Të shtunën do t’ju duhet të përballeni me dikë që ka dëshirën për të bërë ndryshime, por kjo mund t’ju duket argëtuese. Ndryshe nga ju, jo të gjithë do të ndiejnë nevojën për paqe e qetësi. 

Do ta filloni muajin plot entuziazëm dhe me dëshirën për t’iu përkushtuar gjërave të bukura e argëtuese. Por largimi i Mërkurit nga shenja juaj do t’jua presë shpresat. Ju këshillohet të ruani qetësinë dhe të veproni me maturi. Të dielën, prania e Neptunit në shenjën tuaj mund të ndikojë që të ndieni pasiguri për ndjenjat tuaja më intime, por mjafton që ta merrni ditën me lehtësi.