Virgjëresha

+

Horoskopi javor 20-26 Shkurt

 

virgjeresha

Yjet ju sugjerojnë të mos reshtni kurrë së vepruari, të mos hiqeni mënjanë, sepse së shpejti, duke filluar nga dita e shtunë, do t’ju duhet të përballeni me gjërat që i keni bërë po vetë. Përjetojeni disi me habi ndikimin e Uranit si dhe tregohuni të hapur ndaj dialogut me një person që zë një vend të veçantë në zemrën tuaj. Të enjte do të silleni në mënyrë të përgjegjshme e do të shfaqni njëfarë ashpërsie që ju ka karakterizuar kohët e fundit. Në fundjavë, me daljen e Mërkurit nga shenja juaj, do të bindeni për rëndësinë e lidhjeve dhe do të angazhoheni në mënyrë konkrete për dikë ose diçka. 

Të lindurit në këtë shenjë po rrethohen gjithmonë e nga më shumë njerëz, gjë që nuk është pjesë e shijeve tuaja, sepse do të ndiheni nervozë. Kjo ndodh, sepse Mërkuri nuk ju ka dhënë ende forcën dhe qartësinë e duhur për të vepruar. Planeti i Saturnit do t’ju ndihmojë të ruani qetësinë gjatë ditëve të para të javës. Këtë javë do të ndiheni shumë energjik dhe s’do të gaboni në vlerësimet tuaja. Mos ndërmerrni iniciativa të reja ditën e mërkurë, sepse Neptuni do të ndikojë shumë në reagimet tuaja. Venusi do të kthehet në shenjën tuaj ditën e enjte dhe jo vetëm që do të sjellë ëmbëlsi dhe harmoni në lidhjen tuaja, por do t’ju bëjë më praktikë në çështjet që kanë lidhje me paratë. Pasion dhe dashuri për ju gjatë fundjavës.