living social

Home | Art Craft | Bizhuteri

Bizhuteri

Karfica flokësh me rruaza

Ju mund t’i personalizoni karficat e flokëve. Mjafton të keni karfica të zeza të zakonshme, disa rruaza ( nga ndonjë varesë e këpur) dhe tek të butë, ose fill të fortë. ... Artikulli i plote

Personalizoni syzet tuaja

Materialet që ju nevojiten për të ndryshuar pamjen e syzeve tuaja janë: ... Artikulli i plote

Si të realizoni një kapëse të personalizuar?

Materialet që ju nevojiten për realizimin e kapses janë: ... Artikulli i plote

Si të realizoni një byzylyk me ngjyra?

Materialet që ju nevojiten për realizimin e këtij byzylyku janë: ... Artikulli i plote

Si të bëjmë vathë në kushte shtëpie

Nëse ju dëshironi të krijoni vetë bizhu, ju mund t’i bëni shumë mirë ato në kushte shtëpie. ... Artikulli i plote

Si të realizoni një unazë antike?

Mjetet që ju nevojiten për realizimin e kësaj unaze antike janë: ... Artikulli i plote

Byzylyk me nyje

Për të bërë një byzylyk me nyje ju duhen këto materiale: ... Artikulli i plote

1 2 3 next total: 22 | shfaq: 1 - 10

Log in