living social

Home | Fashion

Fashion

Kurora me lule në flokë

Kurora me lule në flokë

Të gjithë i duam lulet, ato sjellin hare dhe çiltërsi dhe natyrisht aromë të këndshme. I duam lulet jo vetëm natyrale në kopsht apo shtëpi, por edhe të printuara në rroba, aksesore etj. Por imagjinoni një kurorë me lule të freskëta në flokët tuaj... ... Artikulli i plote