living social

Home | Kafshet | Insekte

Insekte

Fluturat

Gjatë zhvillimit të tyre, fluturat pësojnë një metamorfozë që nga vezët e më pas ku kalon tre faza shumë të ndryshme: larva (fazë në të ... Artikulli i plote

Mushkonja

Mushkonjat i përkasin klasës së insekteve, familja e Kulicideve. ... Artikulli i plote

Si të eliminojmë buburrecat

Si të eliminojmë buburrecat nga banesat tona me mënyra natyrale, johelmuese dhe të efektshme. ... Artikulli i plote

Borziloku kundër milingonave

Borziloku i largon milingonat. Për këtë mjafton të vendosni disa degë borziloku të freskët (ose, një vazo në të cilën do të mbillni një bimë ... Artikulli i plote

Kur bletët janë në rrezik...

Vetëm katër vjet mund të jetojë njerëzimi në rast se zhduken bletët ... Artikulli i plote

back 1 2 total: 15 | shfaq: 11 - 15

Log in