living social

Home | Kafshet | Si te kujdesesh per kafshet?

Si te kujdesesh per kafshet?

Migrimi rekord i zebrave

Një studim i ri ka zbuluar migrimin më të gjatë të gjitarëve të dokumentuar ndonjëherë në Afrikë, një tufë e zebrash ka përshkuar 500 km në vijë të drejtë në mes të Namibisë dhe Botsvanës. ... Artikulli i plote

Mamatë breshka u flasin fëmijëve të tyre

Kjo është ajo që disa studiues kanë bubuluar me aparaturat e tyre të përgjimit. Sipas tyre breshkat e lumenjve “flasin” nën ujë me breshkat e tjera por edhe me të porsalindurit e tyre për ti udhëzuar ato. ... Artikulli i plote

Mamatë breshka u flasin fëmijëve të tyre

Kjo është ajo që disa studiues kanë bubuluar me aparaturat e tyre të përgjimit. Sipas tyre breshkat e lumenjve “flasin” nën ujë me breshkat e tjera por edhe me të porsalindurit e tyre për t'i udhëzuar ato. ... Artikulli i plote

Llojet e kanarinave

Disa nga llojet më të njohura janë: ... Artikulli i plote

Qentë duan më tepër përkëledhje sesa fjalë!

Sipas një studimi të ri të kryer nga hulumtuesit në Universitetin e Floridës, shoku më i mirë i njeriut preferon më tepër kontakt fizik në krahasim me të shprehurit vokal. ... Artikulli i plote

Çfarë duhet të dini përpara se të merrni një kafshë në shtëpi

Nëse ke vendosur të kujdesesh për një qenie tjetër, duhet të përpiqesh t`i plotësosh asaj çdo nevojë. Gjithçka nis nga informimi... Pyet, lexo, navigo, konsultohu dhe kërko mënyrat e rrugët më të mira, nëse do të kesh një kafshë të shëndetshme, të bukur, të pastër dhe, pse jo, edhe ndjekëse të modës. ... Artikulli i plote

Me çfarë produktesh duhen larë kafshët shtëpiake?

Kafshët shtëpiake zakonisht kanë nevojë për shampo të veçanta të përshtatshme për flokët e tyre. Ndonjëherë madje rekomandohet që të lahen vetëm me ujë pasi çdo shampo, sado e butë të jetë, mund të dëmtojë lëkurën dhe pushin e tyre. ... Artikulli i plote

Si duhen larë kafshët shtëpiake

Duhet të kemi parasysh se kafshët shtëpiake nuk janë dhe aq të pastra së natyrë, prandaj kur kafshët jetojnë pranë njerëzve duhet të kujdesemi që pastërtia të jetë sa më ideale, në mënyrë që të ruajmë edhe shëndetin e familjarëve. ... Artikulli i plote

Rregullat për larjen e maceve dhe qenve

Për këlyshët dhe kotelet e vogla, larja mund të kryhen në legenë të vegjël, ndërsa për kafshët më të rritura larja është e përshtatshme në vaskë. ... Artikulli i plote

Një 60 vjeçar hodhi qenin nga makina! Arrestohet

Në Itali, karabinierët e provincës së Isernia-s arrestuan një burrë 60 vjeçar pasi ishte sinjalizuar se kishte flakur nga makina qenin e tij. ... Artikulli i plote

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 380 | shfaq: 1 - 10

Log in