living social

Home | Kafshet | Si te kujdesesh per kafshet? | Keshilla per brejtesit

Keshilla per brejtesit

Pak njohuri për lepurin

Lepujt janë krijesa shumë të shoqërueshme dhe lozonjare. Ata jetojnë deri në 10 vjet. Kur ata janë të lumtur kërcejnë dhe përdridhen. Kanë shumë qejf që të përkëdhelen. ... Artikulli i plote

Simptomat që tregojnë se lepurushi juaj është sëmurë

Lepujt kërkojnë kujdes të veçantë, sidomos kur jetojnë në kushte shtëpie. Më poshtë po ju listojmë disa simptoma që do ju ndihmojnë për të kuptuar nëse lepurushi juaj është sëmurë dhe ka nevojë për ndihmën e veterinerit. ... Artikulli i plote

Simptomat që tregojnë se lepurushi juaj është sëmurë

Lepujt kërkojnë kujdes të veçantë, sidomos kur jetojnë në kushte shtëpie. Më poshtë po ju listojmë disa simptoma që do ju ndihmojnë për të kuptuar nëse lepurushi juaj është sëmurë dhe ka nevojë për ndihmën e veterinerit. ... Artikulli i plote

Lepujt si kafshë shtëpiake

Lepujt futen në familjen e gjitarë-brejtësve. Ata janë të butë, të ëmbël dhe të parrezikshëm për tu mbajtur në shtëpi. Por përpara se të vendosni të merrni një të tillë duhet të dini disa gjëra; ... Artikulli i plote

Si të kujdesesh për lepurin?

Për të shmangur sëmundjet, mbajini sa më pastër enët e ushqimit dhe të ujit të lepurushit tuaj. ... Artikulli i plote

Çfarë race lepuri duhet të zgjidhni?

A është më mirë të zgjidhni një lepur të vogël apo të mesëm? ... Artikulli i plote

Të rrisësh një lepur të lirë nëpër shtëpi?

Megjithatë lepurit do t’i nevojitet një vend i posaçëm ku mund të pushojë dhe një qoshe e izoluar në tualet. ... Artikulli i plote

Të rrisësh një kavie

Kjo kafshë ka disavantazhin që jeton vetëm 2-3 vjet. ... Artikulli i plote

Gjërat që duhet të dini para se të merrni një lepur

Lepuri është një lagomorf, jo një brejtës dhe shpesh paraqitet si kafsha e përsosur për fëmijët. ... Artikulli i plote

Si të mbroni një brejtës nga temperaturat e larta?

Nëse ne mund të heqim rrobat kur rriten temperaturat, kafshët nuk mund ta bëjnë këtë. ... Artikulli i plote

1 2 next total: 15 | shfaq: 1 - 10

Log in