living social

Home | Kuzhina | Kuzhina tradicionale | Fërgesë Tirane

Fërgesë Tirane

Font size: Decrease font Enlarge font
Fërgesë Tirane

Përbërësit për 4-5 persona:

Speca 8-10 copë mesatare
domate 4-5 kokrra mesatare
yndyrë për skuqje
2 filxhanë kafeje
miell 1 lugë gjelle
vezë 2 kokrra
hudhra 4-5 thelpinj
gjizë 4-5 lugë gjelle
spec djegës sipas dëshirës

Specat pastrohen nga bishti dhe farat, lahen dhe skuqen. Në yndyrën e mbetur hidhen domatet e qëruara nga lëkura dhe të grira hollë, kaurdisen derisa masa të trashet, hiqet nga zjarri hidhen vezë, spec djegës, majdanoz i grirë hollë, gjizë ose djathë.

Masa vendoset në pjatë dhe sipër vendosen specat e fërguar.

Shperndaj ne : Post on Facebook Add to your del.icio.us Digg this story StumbleUpon Twitter

Subscribe to comments feed Komente (1 u postua)

avatar
alma 24/08/2013
Kot fare e gjithe faqja
Reply Thumbs Up Thumbs Down
-3
Raporto si te papershtatshem
total: 1 | shfaq: 1 - 1

Postoni komentin tuaj

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Ju lutem shkruani kodin qe shihni ne imazh:

Captcha

Log in

  • Dergo me email Dergo me email
  • Printo artikullin Printo artikullin
  • Vetem tekst Vetem tekst
Shperndaj ne : Post on Facebook Add to your del.icio.us Digg this story StumbleUpon Twitter

Taguar si:

Nuk ka tage per kete artikull

Votoni artikullin

3.67