living social

Home | Kuzhina | Receta te shpejta

Receta te shpejta

Vezë të mbushura

me oriz të zierë me zaferano, lakër të kuqe dhe majonezë. ... Artikulli i plote

Bruschetta caprese

Përbërësit për 4 persona: ... Artikulli i plote

Brusketa italiane

Përbërësit për këto brusketa: ... Artikulli i plote

Antipastë specash

Për të përgatitur ketë antipastë duhen: ... Artikulli i plote

Qofte me patate

Përbërësit për këtë recetë: ... Artikulli i plote

Bukëza misri dhe perime

Përbërësit e kësaj recete, të marrë nga revista Living: ... Artikulli i plote

Shake sushi

Përbërësit që nevojiten: ... Artikulli i plote

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next total: 96 | shfaq: 1 - 10

Log in