Home | Art Craft | Aksesore | Si të realizoni një vazo lulesh?

Si të realizoni një vazo lulesh?

image

Materialet që ju nevojiten për realizimin e këtij procesi janë:

-1 çajnik i vjetër

-1 bojë e zezë

-1 furçë e vogël

-ngjitës i fortë

-guriçka të vegjël

-disa forma me lule ose flutura në formë ngjitëse

Realizimi:

Merrni çajnikun dhe vendoseni në tavolinën e punës. Më pas merrni pak letër smeril dhe fërkojeni të gjithin nga jashtë në mënyrë që të hiqni papastërtitë. Merrni furçën dhe lyejeni me bojë të zezë dhe aplikojeni tek çajniku. Lyejeni të gjithë atë nga jashtë. Më pas merrni ngjitësin dhe filloni të ngjisni guriçkat duke formuar një formë. Në fund ngjisni format me lule dhe flutura dhe do të keni realizuar një vazo të veçantë.