Home | Dasmat | Moda dhe bukuria | Nusja | Modele flokësh për nuse 2013

Modele flokësh për nuse 2013

image

Flokë të lëshuara, apo të mbledhura, të prera shkurt e të shkujdesura, të drejta po kaçurrela, të shtrira apo me bukle?

E për aksesorët e flokëve: diademë apo kurorëz, me vello apo pa, karfica apo krehër?
Ide për kokën ka sa të duash, mjafton të gjesh modelin më të përshtatshëm duke pasur parasysh fytyrën dhe padyshim që të jetë në sintoni me fustanin e nuses dhe në temë me dasmën.
Një dasëm country do të donte për shembull një krehje stil hyppie me fashë, një dasëm retro chic një krehje më elegante si topuzi…..shiko këto foto, frymëzohu dhe gjej modelin më të përshtatshëm për ty dhe dasmën tënde.