living social

Home | News | Konkurse

Konkurse

Konkursi i Halloween-it

Kur vjen puna për kostume të pabesueshme, ju do të mendoni se i keni parë të gjitha. ... Artikulli i plote

Konkursi: Dita e parë e shkollës

Merrni pjesë në konkursin e Living! ... Artikulli i plote

Konkursi; Foto Vjeshte!

Ju pëlqen stina e vjeshtës? Ju inspiron për të bërë foto? Na dërgoni fotot tuaja dhe bëhuni fitues i dy produkteve kozmetike shumë cilësore. ... Artikulli i plote

Konkursi “Fëmijët dhe deti”

Dërgoni foton e fëmijës suaj në plazh dhe bëhuni fitues i dy produkteve kozmetike. Ju mirëpresim! ... Artikulli i plote

Konkursi foto më e bukur në plazh

Dërgoni fotot tuaja dhe bëhuni fitues i një produkti kozmetik ... Artikulli i plote

Konkursi i fotos së recetës suaj

Ju pëlqen të gatuani? I kushtoni rëndësi dekorimit të pjatës? Na dërgoni në inbox foton më të bukur të recetës suaj dhe do bëheni fitues i dy produkteve kozmetike. ... Artikulli i plote

Konkursi i thonjve

Në verë i kushtojmë më shumë rëndësi look-ut, e sidomos duarve. Na dërgoni një foto të dorës suaj dhe thonjtë më të bukur që do marrin më shumë “like” dhe “share” do të përfitojnë dhuratë një produkt kozmetik dhe një revistë Living. ... Artikulli i plote

Biskota me reçel

Gjeni përbërësin që mungon dhe fitoni një produkt kozmetik.... ... Artikulli i plote

Konkursi “1 Qershori”

Fëmija, është personi më i rëndësishëm i jetës suaj... Keni menduar që për 1 Qershor t’i bëni një dhuratë surprizë pse të mos i bëni dy? ... Artikulli i plote

Konkursi vajza dhe djali më simpatik

Miqtë ju bëjnë shpeshherë komplimente për pamjen tuaj?Ju sugjerojnë të merrni pjesë në konkurse bukurie? Edhe ju jeni të vetëdijshëm që jeni një vajzë e bukur apo një djalë simpatik? Atëherë merrni pjesë në konkursin tonë, dërgoni foton në inbox dhe fotoja më me shumë “like” dhe “share” do të marrë një dhuratë SUPRIZË!!! ... Artikulli i plote

1 2 3 4 5 next total: 45 | shfaq: 1 - 10

Log in