living social

Kuzhine

Kuzhina Feng Shui

Sipas modelit të Feng Shuit, kuzhina është vendi ku ka më shumë energji pozitive brenda shtëpisë. Sipas besëtytnive të këtij modeli nëse ju varni pasqyra në pjesën ku gatuani ose keni ushqimet, reflektimi i tyre sjell bollëk dhe pasuri. ... Artikulli i plote

Arredimi i kuzhinës: Tendencat 2014

Me pasion apo jo…në kuzhinë kalohet pjesa më e madhe e kohës gjatë qëndrimit në shtëpi, qoftë kur bëjmë një sanduiç ose përgatisim një darkë të madhe. ... Artikulli i plote

Kuzhina moderne

Është shumë funksionale që në kuzhinë të keni edhe hapësirën e duhur për ngrënien e vakteve, ku e gjithë familja mblidhet rreth tryezës. ... Artikulli i plote

Trendet e kuzhinave për vitin 2014

Mendojmë që ka ardhur koha që të bëni disa ndryshime në ambientet e shtëpive tuaja, të thyeni monotoninë dhe të ndjeheni sikur bëtë diçka të re. Po ju prezantojmë disa nga idetë më trendi për 2014-ën. ... Artikulli i plote

Frigorifer me 4 dyer

Teknologjitë dhe inovacionet e reja për prodhimin e frigoriferëve kanë bërë të mundur realizimin e freskisë së nevojshme dhe ruajtjen për një kohë të gjatë të ushqimeve. ... Artikulli i plote

Ide mbi një tualet funksional

Nëse sipërfaqja e tualetit është e vogël duhet të bëni disa rregullime për ta transformuar në një vend sa më funksional. Murin duhet ta lyeni me ngjyra të hapura ose pllaka në nuanca të tilla pasi të krijojnë përshtypjen e hapësirës. ... Artikulli i plote

Kuzhinat moderne

Kuzhinat janë dhomat moderne të ndenjes. Aty duhet të ketë hapësirë për gatim, ngrënie dhe një vend të rehatshëm ndenjeje. Sot kuzhinat janë thelbi i shtëpisë. Duhet të jeni në gjendje të gatuani dhe të jetoni aty. ... Artikulli i plote

Kuzhinë e vogël? Çfarë tavoline të zgjedh?

Edhe pse mund të kemi hapësirë të madhe për ambientin e kuzhinës asnjëherë nuk është mjaftueshëm. Po në rastet kur kemi hapësira të vogla? ... Artikulli i plote

Elektroshtëpiaket ekologjike

Elektroshtëpiaket kanë kursimin e energjisë një element të rëndësishëm por duke ruajtur cilësinë maksimale. ... Artikulli i plote

Kuzhina virtuale

Në ditët e sotme nuk është problem i madh në gjetjen e ideve, imazheve në dekorimin e kuzhinave. Mjafton që të futesh në internet dhe aty gjen shumë ide të tilla. ... Artikulli i plote

1 2 3 4 next total: 40 | shfaq: 1 - 10

Log in