living social

Kofsha pule me birrë

Font size: Decrease font Enlarge font
Kofsha pule me birrë

Përbërësit e kësaj recete:

  • 1 kg kofsha pule,
  • 2 lugë vaj,
  • 1/2 lt birrë
  • 1 qepë,
  • 1 karotë,
  • 1 degë selino,
  • miell për lyerje,
  • kripë e piper.

Përgatitja:

Në një tigan të thellë, skuqim qepën, karotën dhe degën e selinosë, të gjitha me copa. Kur të kenë marrë pak ngjyrë, shtojmë kofshët e pulës, të lyera me miell e të kriposura. I kaurdisim me zjarr të ulët nga të gjitha anët, derisa të marrin ngjyrë të kuqërremtë.

Shtojmë 1/2 lt birrë dhe e lëmë të gatuhen rreth 20 minuta të mbuluara me kapak dhe 10 minuta pa kapak, me qëllim që të trashet lëngu. E rregullojmë me kripë e piper dhe e shërbejmë të ngrohtë.

Shperndaj ne : Post on Facebook Add to your del.icio.us Digg this story StumbleUpon Twitter

Subscribe to comments feed Komente (0 u postua)

total: | shfaq:

Postoni komentin tuaj

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Ju lutem shkruani kodin qe shihni ne imazh:

Captcha

Log in

  • Dergo me email Dergo me email
  • Printo artikullin Printo artikullin
  • Vetem tekst Vetem tekst
Shperndaj ne : Post on Facebook Add to your del.icio.us Digg this story StumbleUpon Twitter

Taguar si:

Nuk ka tage per kete artikull

Votoni artikullin

1.50