living social

Home | Kuzhina | Kuzhina mesdhetare | Mishrat, shpendet dhe peshqit | Peshk me salcë domate në furrë

Peshk me salcë domate në furrë

Font size: Decrease font Enlarge font
Peshk me salcë domate në furrë

Një recetë shumë e thjeshtë. Për 1 peshk te madh duhen:

1 kuti domate të vogla konserve pa lëkurë

1 limon, kripë, piper

1/2 filxhan çaji vaj

majdanoz

qepë të thata 

Përgatitja:

Pastrojmë e lajmë peshkun e kriposim, piperosim dhe e vëmë në tavë. Vëmë rreth e rrotull tij domatet. Hidhni kripë e piper mbi domatet si dhe 1/2 filxhan çaji vaj.

E piqni në furrë të fortë për 1/2 orë. Kur piqet nga njëra anë e kthejmë dhe nga tjetra. E servirim të zbukuruar me qepë të skuqura të prera në unaza dhe me majdanoz. N.q.s doni mund t’i shtrydhni dhe limon sipër.

Shperndaj ne : Post on Facebook Add to your del.icio.us Digg this story StumbleUpon Twitter

Subscribe to comments feed Komente (0 u postua)

total: | shfaq:

Postoni komentin tuaj

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Ju lutem shkruani kodin qe shihni ne imazh:

Captcha

Log in

  • Dergo me email Dergo me email
  • Printo artikullin Printo artikullin
  • Vetem tekst Vetem tekst
Shperndaj ne : Post on Facebook Add to your del.icio.us Digg this story StumbleUpon Twitter

Taguar si:

Nuk ka tage per kete artikull

Votoni artikullin

1.00