Përbërjet e rrezikshme për njeriun që pluhuri afrikan solli me vete në Shqipëri dhe kudo
Pluhuri saharian i cili mbërriti në Shqipëri që prej mëngjesit të ditës së djeshme dhe që pritet të zgjas&eu...
Nga Linda Fishta, Fotografia Armand Habazaj
Një ëmbëlsirë kaq të thjeshtë, që përgatitet në kaq pak kohë, nuk keni ku e gjeni! Recetat e verës në Living e bëjnë të nxehtin më të përballueshëm :)
Përbërësit për 6 gota:
● 400 g kos i bardhë shumë i trashë
● 300 ml pana e ftohtë, nga frigoriferi
● 60 g sheqer pluhur
● 1 bustinë vanilje
Për dekorim:
Karamel gati ose salca të tjera frutash sipas dëshirës, thërrime biskotash etj.
Koha e përgatitjes – 10 minuta
Përgatitja:
1. Në robot ose me rrahësin elektrik të vezëve bëjmë marengë me panën dhe sheqerin.
2.Shtojmë kosin pjesë-pjesë dhe e përziejmë me spatul, me shumë kujdes. E shpërndajmë nëpër gota ose tasa dhe I lëmë në frigorifer për të paktën 3 orë, duke I mbuluar më parë me qese kuzhine. Në momentin kur do t’i shërbejmë, i dekorojmë sipas dëshirës me salcë frutash etj.
Pluhuri saharian i cili mbërriti në Shqipëri që prej mëngjesit të ditës së djeshme dhe që pritet të zgjas&eu...
Pas kërkimit të forcave të shpëtimit në SHBA për njerëzit që ranë në ujë, për shkak të shembj...
Një pjesë e fermerëve teksa qëndrojnë në verandën e “Ferma VIP” kanë diskutuar për nominimet dh...