Siç nuk i keni parë asnjëherë, VIP-at shqiptarë pastrojnë stallën dhe mjelin lopën në “Ferma VIP”
“Ferma VIP” një reality show ndryshe që ka sjellë në vendin tonë një program me shumë vlera por edhe për t...
A i keni provuar karkalecat me aromë lëkure limoni jeshil? Duket një pjatë verore por nuk po e lidhim me detin, vetëm me nevojën e stomakut për të qëndruar i lehtë!
Fotografia: Armand Habazaj
Përbërësit për 3-4 persona:
280g oriz Carnaroli ● 1 qepë e vogël, e grirë në feta ● lëng zarzavatesh i valuar ● 300g karkaleca të freskët, të pastruar ● 160ml qumësht kokosi ● 1 lime bio ● vaj ulliri, kripë e piper
Përgatitja:
1.Në një tenxhere skuqim qepën me 4 lugë vaj ulliri. Shtojmë më pas orizin, të cilin e skuqim për disa minuta. Shtojmë një garuzhde lëng të valuar dhe kur ky të jetë shteruar, shtojmë lëng tjetër.
2. Kur duhen edhe 5 minuta që orizi të ziejë, shtojmë karkalecat të pastruar, qumështin e kokosit dhe përfundojmë kështu zierjen e orizit. Shtojmë lëkurën e lime, të grirë imët me rende dhe e përziejmë me lugë druri. E shërbejmë me copa lime, lëkurë lime të grirë freskët.
“Ferma VIP” një reality show ndryshe që ka sjellë në vendin tonë një program me shumë vlera por edhe për t...
Një ngjarje aspak e zakontë ka ndodhur në aeroportin Charles de Gaulle të Francës, si pasojë e një sulmi të organizuar...
Prej disa kohësh si një nënë beqare dhe super elegante, padyshim dhe e bukur, nutricionistja Diola Dosti nuk pengohet nga asgjë t&eum...