Sulm terrorist në aeroportin Charles de Gaulle të Parisit (Video)
Një ngjarje aspak e zakontë ka ndodhur në aeroportin Charles de Gaulle të Francës, si pasojë e një sulmi të organizuar...
Edhe nëse nuk pëlqeni mustardën, mjafton të shtoni pak sherebelë në gjalpin ku do skuqni fileton e pulës dhe aroma e mishit do të jetë krejt ndryshe!
Përbërësit për 4 persona:
8 feta gjoks pule te holla ● 1-2 luge salce senape ● 100g djathe Grana Padano i grire ● 150-200ml
pana ose qumesht ● vaj ulliri, gjethe sherbele, majdanoz i grire ● 2 thelpinj hudher ● 1/2 leng
limoni ● kripe, piper sipas nevojes
Përgatitja:
1.Fetat e mishit i rrahim me rrahesen e mishit per t’i bere sa me te holla duke i mbuluar me
pare me leter plastike per kuzhine.
2.Te cdo fete mishi veme afersisht 2 luge djathe te grire, pak gjethe sherbele te grire ose majdanoz nese nuk preferoni sherbelen. I mbledhim si role dhe i fiksojme me nje kruajtese dhembesh.
3.Ne nje tigan hedhim pak vaj ulliri, hudhren e shtypur dhe kur vaji te jete ngrohur skuqim rolete e mishit nga te gjitha anet. Tani i sperkasim me pak kripe dhe leng limoni.
4.Shtojme ne tigan senapen, panen dhe i leme ne flake te ulet per 10 minuta afersisht, derisa mishi te jete zier aq sa duhet. Nese salca trashet shume, e hollojme me pak pana ose qumesht tjeter.
5.I sherbejme rolete se bashku me salcen duke perfunduar pjatat me pak vaj ulliri, piper dhe majdanoz te grire ose gjethe sherbele.
Një ngjarje aspak e zakontë ka ndodhur në aeroportin Charles de Gaulle të Francës, si pasojë e një sulmi të organizuar...
Prej disa kohësh si një nënë beqare dhe super elegante, padyshim dhe e bukur, nutricionistja Diola Dosti nuk pengohet nga asgjë t&eum...
Pashka (ose edhe Pashkët) është festa (e kremtja) më e madhe e kalendarit liturgjik të Kishës Katolike dhe të kishave t&eum...