Eni Shehu: Arbana shtrigë, të nxinte jetën!
Eni Shehu, i ftuar në emisionin “Natën me Aulonën”, ka folur për marrëdhënien e tij me Arbana Osmanin, duke thë...
Nëse kombinohet apo marinohet me erëzat e duhura dhe piqet ashtu si duhet, mishi mund t’u shijojë edhe atyre që nuk e pëlqejnë shumë. Provoni këtë recetë por kujdes, mos hani vetëm patatet!
Nga Erion Gumeni, Fotografia Armand Habazaj
PËR 6 PERSONA:
500g fileto viçi, 500g fileto pule, 2 speca, 2 qepë të thata, 1kg patate të kuqe, vaj ulliri, mustardë, uthull e bardhë.
Përgatitja:
Presim mishin në kubikë 5-7 cm, në po të njëjtën madhësi edhe perimet dhe i rendisim një e nga një në shufër. Të rreshtuara, i marinojmë me vaj, mustardë e uthull. Ndërkohë pjekim patatet të lara mirë me gjithë lëkurë dhe të spërkatura me rozmarinë, kripë e vaj ulliri në furrë për 20 minuta me 180 gradë. Kur patatet i kemi gati, pjekim mishin në grilë me qymyr druri. Shërbehen të nxehta.
Eni Shehu, i ftuar në emisionin “Natën me Aulonën”, ka folur për marrëdhënien e tij me Arbana Osmanin, duke thë...
Historia e një italiani që kaloi nëntë muaj duke jetuar në një aeroport mund të tingëllojë paksa si komploti i fi...
Ka disa hapa shumë të thjeshtë për të pastruar syzet apo ekranin e celularit në mënyrën e duhur, nuk është n...