Sulm terrorist në aeroportin Charles de Gaulle të Parisit (Video)
Një ngjarje aspak e zakontë ka ndodhur në aeroportin Charles de Gaulle të Francës, si pasojë e një sulmi të organizuar...
Nga Linda Fishta, Fotografia Armand Habazaj
Nëse do njihnit vlerat e finokut, do ta përdornit më shumë! Varianti më i thjeshtë i përdorimit të tij është sallata, pastaj janë tavat apo salcat e ndryshme. Edhe pse gjendet në treg në të gjitha stinët, finoku, tani është në kohën e tij, prandaj përfshijeni në pazarin e perimeve!
Përbërësit për 4 persona:
● 2 finok të mëdhenj
● 3 mollë të kuqe të forta
● 150g kos i bardhë
● 50g bajame të pjekura me kripë
● vaj, kripë e piper
Përgatitja:
1. Bajamet i grijmë në thërrime të mëdha. Finokët e larë i ndajmë në feta të holla, mollët e lara,
por të paqëruara i ndajmë gjithashtu në feta të holla.
2. Përziejmë kosin me pak vaj ulliri, kripë e piper. Vëmë në një pjatë të madhe fetat e finokut dhe të mollës, i spërkasim sipër me kos, dhe thërrimet e bajameve. E shërbejmë menjëherë pasi molla mund të nxihet.
Një ngjarje aspak e zakontë ka ndodhur në aeroportin Charles de Gaulle të Francës, si pasojë e një sulmi të organizuar...
Prej disa kohësh si një nënë beqare dhe super elegante, padyshim dhe e bukur, nutricionistja Diola Dosti nuk pengohet nga asgjë t&eum...
Pashka (ose edhe Pashkët) është festa (e kremtja) më e madhe e kalendarit liturgjik të Kishës Katolike dhe të kishave t&eum...