Dy tërmete të fortë në Greqi, 5.2 dhe 5.7 të shkallës Rihter
Në orët e para të mëngjesit të sotëm shteti fqinj, Greqia është goditur nga dy tërmete të njepasnj&eum...
Sekreti i sallatës çezar është pikërisht salca, ajo që i ka dhënë dhe emrin kësaj sallate. Nëse kjo pjatë ju shijon në restorant, përse të mos e përgatisni dhe në shtëpi. Më poshtë do të lexoni recetën e salcës dhe në linkun e ngjyrosur me blu do të lexoni dhe recetën e sallatës
PËRMBAJTJA: 250ml majonezë, 100ml kos, 30g kaperi, 30gaçuge, 30g mustardë, 30g kopër.
Përzihen në mikser derisa salca të homogjenizohet. Ruhet në frigorifer deri para përdorimit. Përdoret për të shoqëruar sallatat dhe mishrat e kuq.
Klikoni ketu per receten e sallates
Në orët e para të mëngjesit të sotëm shteti fqinj, Greqia është goditur nga dy tërmete të njepasnj&eum...
Mbremjen e sotme, Valeri ka treguar me një pjesë të fermerëve fillimin e tij në fushën e modelingut. Valeri shprehet se g...
Punonjësit e administratës publike do të përfitojnë rritje të pagës, duke filluar nga 1 Korriku 2024. E ndërsa paga me...