Kategoritë që përfitojnë rritje rroge nga 1 korriku, ja sa do të jetë shtesa
Punonjësit e administratës publike do të përfitojnë rritje të pagës, duke filluar nga 1 Korriku 2024. E ndërsa paga me...
Koha e përgatitjes: 25 min
Për 6 persona:
Truk kuzhine – Kjo supë mban një aromë të veçantë nëse qepën e skuqim me spec ose e servirim me proshutë krokante. Grilla ngrohet dhe 2 ose 3 fletë proshutë mbi një letër kuzhine vihen në grillë të përdredhura. Kthehen dhe futen në grillë përsëri, priten në copa dhe përdoren.
Përgatitja:
1.Ngrohet gjalpi në një tenxhere, gatuhen 2 – 3 minuta në temperaturë mesatare, në zjarr të ngadaltë, qepa dhe hurdha derisa të zbutet qepa. Ndërkohë nxehet deri në valim lëngu i pulës në një tenxhere tjetër.
2. Lëngun e valuar e hedhim mbi qepën dhe i lemë të ziejnë. Hidhen fidhet dhe ulet nxehtësia, duke i lënë të ziejnë fidhet, derisa të jenë bërë gati, duke i përzier herë pas here.
3. Ndërkohë fetat e bukës vendosen pranë njëratjetrës në tavën e mbuluar me letrën e furrës. Futen në furrë dhe lihen në opsionin grillë, derisa të marrin një faqe të kuqërremtë. Pastaj kthehen dhe lyhen me përzierjen e gjalpit me mustardën, u hidhet sipër djathi gruyere dhe futen përsëri në furrë derisa të shkrihet djathi.
Punonjësit e administratës publike do të përfitojnë rritje të pagës, duke filluar nga 1 Korriku 2024. E ndërsa paga me...
Vin Diesel po i kërkon një gjyqtari të Los Anxhelosit që të hedhë poshtë padinë e ngacmimit se*sual të ngritur ku...
Çmimi i kakaos është rritur me shpejtësi gjatë muajve të fundit. Një ton kakao të martën arriti vlerën e m...