Eni Shehu: Arbana shtrigë, të nxinte jetën!
Eni Shehu, i ftuar në emisionin “Natën me Aulonën”, ka folur për marrëdhënien e tij me Arbana Osmanin, duke thë...
Këto qofte, për shkak të mungesës së mishit, nuk thahen kështu që mund të konsumohen edhe disa orë pasi janë bërë gati, të ftohta ose të ngrohta. Shoqërojini me një sallatë të freskët.
Përbërësit:
150 gr barbunja të njoma
100 gr proshutë
350 gr gjizë të ëmbël
50 gr bukë
50 gr parmixhan të grirë
Bukë të grirë, kripë, piper, vaj ulliri
Përgatitja:
Pastroni nga fijet dhe lani barbunjat. Pritini në feta të holla dhe shtojuni gjizën, parmixhanin, bukën e lagur në ujë dhe proshutën e prerë në kubikë të vegjël. Rregulloni shijen me kripë dhe piper. Lëreni brumin të pushojë në frigorifer për 30 minuta dhe më pas formoni me të topa të vegjël të cilët do t’i kaloni në bukë të grirë përpara se t’i vendosni në një tavë me letër kuzhine. Shtoni pak vaj dhe piqini në furrën e parangrohur për 40 minuta duke i kthyer.
Eni Shehu, i ftuar në emisionin “Natën me Aulonën”, ka folur për marrëdhënien e tij me Arbana Osmanin, duke thë...
Historia e një italiani që kaloi nëntë muaj duke jetuar në një aeroport mund të tingëllojë paksa si komploti i fi...
Ka disa hapa shumë të thjeshtë për të pastruar syzet apo ekranin e celularit në mënyrën e duhur, nuk është n...