Shembja e urës në Baltimore, nxirren nga uji trupat e pajetë të dy burrave; Vijon kërkimi
Pas kërkimit të forcave të shpëtimit në SHBA për njerëzit që ranë në ujë, për shkak të shembj...
Fotografia Armand Habazaj
Pjatat e ftohta janë ato që na duhen përgjatë dy muajve të tjerë që do të vijnë. Do përpiqemi që çdo ditë t’ju sjellim propozime të reja për të lehtësuar ‘punën’ e zonjave që çdo mëngjesin vrasin mendjen se çfarë duhet të gatuajnë!
Përbërësit për 4 persona:
400 gr makarona të shkurtëra
5-6 kunguj mesatarë
1 qepë
Stika pishe
Kripë, piper
Vaj ulliri
Djathë të bardhë
Përgatitja:
Përgatisim së pari salcën në mënyrë që ta lemë të ftohet.
Grijmë imët qepën dhe e vendosim të skuqet me pak vaj ulliri. Kungujt mund t’i grijmë në rende ose t’i lëmë në kubikë e më pas t’i kalojmë në frulator. Sidoqoftë, i shtojmë te qepa pasi kjo e fundit të jetë zbutur. Nuk i lëmë gjatë në mënyrë që kungulli të mos humbasë vlerat. Rregullojmë shijen me kripë e piper dhe kur e heqim nga zjarri shtojmë stikat. Ziejmë makaronat, i kullojmë dhe i shpëlajmë me ujë të ftohtë dhe i hedhim te salca. Në fund, pasi i shërbejmë në pjata shtojmë edhe djathin e bardhë.
Nga Living
Pas kërkimit të forcave të shpëtimit në SHBA për njerëzit që ranë në ujë, për shkak të shembj...
Një pjesë e fermerëve teksa qëndrojnë në verandën e “Ferma VIP” kanë diskutuar për nominimet dh...
Luna Met'hasani, vajza e gazetarit Defrim Met'hasani ka fituar betejën me tumorin. Lajmin e mirë e ka dhënë vetë Luna, përmes nj...