Dijonisi “thumbon” Valerin: Je shumë sensual
Roberti ka ndarë me Dijonisin dhe Gledisin se ka “mision” të stresojë një nga fermerët. Djemtë po bisedonin në...
Kur jemi buzë detit, nuk është e thënë që të ushqehemi gjithmonë në restorant. Me pak përbërës shtesë dhe me peshk të freskët, mund të gatuajmë vetë pjata shumë të shijshme e të thjeshta buzë detit.
Receta:
Pastrojmë peshkun dhe e shpëlajmë në ujin e detit. E filetojmë dhe e presim në kubikë të vegjël rreth 5 cm, ose e presim në copa pa e filetuar dhe e shkojmë në një shufër qebapi, duke e alternuar çdo copë peshku me qepë. E lyejmë me vaj e limon me ndihmën dhe një tufe mendre të egër, pastaj e vendosim sipër prushit, duke e mbështetur në dy gurë të vendosur në të dy anët e zjarrit. E kthejmë 4 herë çdo 3 minuta, duke e lyer vazhdimisht me vaj dhe limon. Kur të piqet e vendosim në mes të një simiteje dhe e shoqërojmë me domate e qepë të prera hollë.
Pjata nga Mondi Kikino, Fotografia Armand Habazaj
Roberti ka ndarë me Dijonisin dhe Gledisin se ka “mision” të stresojë një nga fermerët. Djemtë po bisedonin në...
Nga: Kostandin Feshti Pierpaolo ( Piccioli ) largohet e Alessandro ( Michele ) vjen. Kjo është marrëveshja e re e shtëpisë së m...
Muaji i bekuar dhe i shenjtë i Ramazanit për besimtarët muslimanë ka shumë vlera. Ashtu sikurse njerëzit e thjeshtë që...