Gjarpri tmerron pasagjerët në avion gjatë një fluturimi (Video)
Disa pasagjerë që po përshkonin linjën e fluturimit nga Bankok për në Phuket, kanë parë tmerr me sy. Njërëzi...
Një recetë e thjeshtë, tipike e stinës së vjeshtës! Mund ta përgatisni për në darkë dhe të ruani dy feta për të nesërmen, në punë!
Nga Linda Fishta, Fotografia Armand Habazaj
Përbërësit:
1 brume sfoliat gati ● 4 patate te ziera ● 150g Mozzarella ● 2 veze ● 100ml qumesht ● 2
luge gjelle djathe Parmigiano i grire ● kripe
Përgatitja:
1.Brumin sfoliat e veme ne taven qe do te perdorim te cilen e kemi lyer me pare megjalpe e miell. E shpojme me pirun dhe e leme menjane.
2.Presim ne feta patatet e ziera dhe Mozzarella-n, qe me pare e shtrydhim mire me dore nga uji i tepert. I vendosim mbi bazen e tortes duke e mbuluar teresisht ate; ne fillim patatet dhe mbi to vendosim fetat Mozzarella.
3.Ne nje tas rrahim me pirun vezet e kripen, shtojme qumeshtin dhe i perziejme derisa te jene bere homogjene me njera-tjetren. Hedhim kete perzierje mbi patatet dhe Mozzarella-n. Sperkasim te gjithen me djathin e grire dhe e pjekim per 30-35 minuta afersisht ne furren e ngrohur me pare me 180°. Eshte e mire si e vaket ashtu dhe e ftohte.
Disa pasagjerë që po përshkonin linjën e fluturimit nga Bankok për në Phuket, kanë parë tmerr me sy. Njërëzi...
Nga Denada Nako Çaji e sidomos ai jeshil është një pije e mrekullueshme. Më poshtë ju tregoj 10 benefite të tij: 1. &Cc...
Flirtet dhe ngacmimet në sferën politike, e kudo, kundrejt personazheve vajza dhe gra, kanë ndodhur dhe mesa duket ende vazhdojnë të ...