Albano Bogdo : Vajzat më duan se jam i pasur, ndaj kam 4 vite single dhe mendoj se do qendroj beqar
Albano dhe Baby G, teksa qëndrojnë në oborrin e “Ferma VIP”, kanë treguar historite e tyre të dashurisë ndër vi...
Përbërësit për brumin për një tavë 26 cm të lyer me gjalpë e miell
150g miell ● 30ml vaj ulliri ● 70ml ujë ● ½ lugë verë e bardhë (nëse nuk
e keni, nuk është problem) ● ¼ lugë kafeje me kripë
Për mbushjen: 250-300g djathë dhie i freskët ose Brie ● 2-3 mollë
Golden ● 2 lugë bukë të thekur të grirë ● 4 lugë fara luledielli ● 1 vezë
Përgatitja:
1.Në fillim përgatisim brumin duke i përzier të gjithë përbërësit në një tas.
Hapim brumin me petës në formën e tavës. E shpojmë me pirun dhe nëse keni kohë lëreni të pushojë për 30 minuta në frigorifer.
2.Sipër petës shpërndajmë bukën e thekur të grirë dhe gjysmën e farave të lulediellit.
3.Në blender grijmë ½ mollë me djathin dhe vezën dhe kur të jenë bërë si krem homogjen i shpërndajmë sipër bazës.
4. Mollët e qëruara dhe të ndara në feta i vëmë tani në tavë, i spërkasim sipër me farat që na kanë mbetur.
E pjekim për 40 minuta në furrën e ngrohur më parë me 190°. Nëse është nevoja, e mbulojmë me letër alumini që të mos skuqet shumë nga fundi i kohës së pjekjes. E shërbejmë të ftohtë.
Albano dhe Baby G, teksa qëndrojnë në oborrin e “Ferma VIP”, kanë treguar historite e tyre të dashurisë ndër vi...
Ish-Missi dhe modelja shqiptare, Sara Gjordeni, e cila u bë e famshme për pjesmarrjen e saj në Big Brother, është revoltuar me koment...
Për shumë vite, Leonardo DiCaprio ka qenë një nga beqarët më të lakmuar, por më në fund duket se ka një fitu...