Perimet

Si ka ndryshuar pamja e frutave dhe perimeve ndër shekuj

+

kastraveciisd

Kurioziteti është karakteristika kryesore e natyrës njerëzore. Njerëzit kanë qenë dhe janë në kërkim të ndryshimeve. Të shtyrë nga ideja e perfeksionizmit kemi shpikur e krijuar në funksion të mirëqenies sonë.
Bimët, frutat dhe perimet kanë qënë gjithashtu nën ndikimin e ndryshimeve të vazhdueshme. Kanë qenë vetë njerëzit ata që ndër shekuj kanë ndryshuar pamjen dhe shijen e tyre për t'i bërë ato më të mëdha dhe më të shijshme. Living ka përmbledhur në fotogalerinë e mëposhmte pamjen e tyre origjinale para disa shekujve.