A do mbetemi pa çokollatë? Çmimi i kakaos arrin vlerën më të lartë në histori
Çmimi i kakaos është rritur me shpejtësi gjatë muajve të fundit. Një ton kakao të martën arriti vlerën e m...
Përbërësit:
2 kunguj të mëdhenj
100 gr proshutë në feta
150 gr mocarel
Djathë parmixhan të grirë
Bukë të grirë
Vaj ulliri
Kripë, piper
Përgatitja:
Pastroni kungujt dhe pritini në feta të holla së gjati. Lyeni fundin e një tave me vaj ulliri dhe vendosni kungujt. Shtoni kripë e piper. Vijoni me proshutën dhe mocarelën e prerë në feta. Përsëriteni veprimin tre herë dhe mbylleni me një shtresë fetash kungulli, bukë të grirë e parmixhan.
Çmimi i kakaos është rritur me shpejtësi gjatë muajve të fundit. Një ton kakao të martën arriti vlerën e m...
Albano dhe Baby G, teksa qëndrojnë në oborrin e “Ferma VIP”, kanë treguar historite e tyre të dashurisë ndër vi...
Çiljeta ka dhënë më shumë detaje nga jeta e saj personale, ku dhe ka folur për fëmijët e saj. Këngëtarja ...