Eni Shehu: Arbana shtrigë, të nxinte jetën!
Eni Shehu, i ftuar në emisionin “Natën me Aulonën”, ka folur për marrëdhënien e tij me Arbana Osmanin, duke thë...
Patatet janë ushqimi i të gjithëve, cilado qoftë receta, shijojnë gjithmonë!
Përbërësit për një tigan mesatar:
2-3 patate të mëdha
150 gr proshutë Hako
Djathë që shkrin
Hudhër
Rozmarinë
Vaj ulliri
Kripë, piper
1 lugë mustardë
Përgatitja:
Zieni patatet përgjysmë. Pastrojini nga lëkura, pritini në copa jo shumë të vogla dhe kalojini në një tigan me pak gjalp, vaj ulliri dhe hudhër. Rregulloni shijen me kripë e piper dhe hidhni proshutën e prerë në kubikë. Shtoni pak ujë dhe në momentin që do të nisi të vlojë, shtoni mustardën dhe djathin e grirë. Përziejini mirë që salca të bëhet si krem në të gjithë sipërfaqen e tigani. Shërbehet e ngrohtë.
Eni Shehu, i ftuar në emisionin “Natën me Aulonën”, ka folur për marrëdhënien e tij me Arbana Osmanin, duke thë...
Historia e një italiani që kaloi nëntë muaj duke jetuar në një aeroport mund të tingëllojë paksa si komploti i fi...
Ka disa hapa shumë të thjeshtë për të pastruar syzet apo ekranin e celularit në mënyrën e duhur, nuk është n...