Nutricionistja Diola Dosti bën publike videon plot puthje e prekje me partnerin e ri
Prej disa kohësh si një nënë beqare dhe super elegante, padyshim dhe e bukur, nutricionistja Diola Dosti nuk pengohet nga asgjë t&eum...
Përbërësit:
500 gr spinaq
8 feta (jo shumë të holla) proshutë pule
Pak gjalpë
2 lugë djathë të grirë parmixhan
1 lugë miell
Gjysmë gote qumësht
Kripë, piper
Arrëmyshk
Përgatitja:
Në një tigan, kaurdisni spinaqin me gjalpin duke shtuar pak kripë, piper dhe arrëmyshk. Shtoni miellin qumshtin dhe lërini të ziejnë deri sa të ngelet pa lëng. Hidhni djathin, përziejini mirë dhe me masën mbushni secilën nga fetat e proshutës së pulës, si në fotografi. Piqini në furrën e parangrohur në 200 gradë për 5 minuta.
Prej disa kohësh si një nënë beqare dhe super elegante, padyshim dhe e bukur, nutricionistja Diola Dosti nuk pengohet nga asgjë t&eum...
Pashka (ose edhe Pashkët) është festa (e kremtja) më e madhe e kalendarit liturgjik të Kishës Katolike dhe të kishave t&eum...
Pluhuri saharian i cili mbërriti në Shqipëri që prej mëngjesit të ditës së djeshme dhe që pritet të zgjas&eu...