Gjarpri tmerron pasagjerët në avion gjatë një fluturimi (Video)
Disa pasagjerë që po përshkonin linjën e fluturimit nga Bankok për në Phuket, kanë parë tmerr me sy. Njërëzi...
Living, Fotografia Armand Habazaj
Është një tartë ndryshe nga të tjerat. Mielli i misrit është më i lehtë për t’u tretur por duhet të bëni kujdes me yndyrën që hidhni. Në vend të mbushjes tonë mund të përdorni edhe perime të ndryshme!
Përbërësit për një tavë mesatare:
200 gr miel misri
Djathëra të ndryshëm sipas dëshirës (të paktën 2 lloje)
Proshutë ose sallam sipas dëshirës
Borzilok
Kripë, piper
Gjalpë
Përgatitja:
Vendosim në një enë të madhe, ujë për të zier. Shtojmë aty miellin e misrit, gjalpin, kripën e piperin dhe e përziejmë vazhdimisht. E hapim brumin në tavë sa është ende I ngrohtë në mënyrë që mos të ngrij. Shtojmë sipër përbërësit që kemi zgjedhurpër mbushjen dhe e pjekim për pak minuta në furrë.
Disa pasagjerë që po përshkonin linjën e fluturimit nga Bankok për në Phuket, kanë parë tmerr me sy. Njërëzi...
Nga Denada Nako Çaji e sidomos ai jeshil është një pije e mrekullueshme. Më poshtë ju tregoj 10 benefite të tij: 1. &Cc...
Flirtet dhe ngacmimet në sferën politike, e kudo, kundrejt personazheve vajza dhe gra, kanë ndodhur dhe mesa duket ende vazhdojnë të ...