Gjarpri tmerron pasagjerët në avion gjatë një fluturimi (Video)
Disa pasagjerë që po përshkonin linjën e fluturimit nga Bankok për në Phuket, kanë parë tmerr me sy. Njërëzi...
Kur flasim për stinën e vjeshtës shumë prej nesh sjellin ndërmend një filxhan çaji e një libër. Ngrohtësia e çajit relakson sistemin nervor dhe ndihmon në funksionimin e mire te stomakut dhe zorrëve. Çajrat e përgatitur nga bimët, lule dhe erëzat jane të përshtatshme për të përballuar të ftohtin.
Çaji bimor ka dy përbërës:
- përbërësin themelore: bima ose lulja kryesore që përmban substancën aktive për të kuruar një sëmundje të veçantë;
- përbërësin ndihmës: një ose më shumë bimëve në gjendje të japë një shije të këndshme duke plotësuar dhe vetit përfituese;
Zgjedhja dhe përdorimi i bimëve:
Është e rëndësishme që në përgatitjen e një çaji bimor, të përshtaten bimët, për të favorizuar nxjerrjen e vetive aktive. Është gjithashtu e rëndësishme që në një infuzion të shumë bimëve, komponentët të harmonizohen me njëri-tjetrin.
Mos harroni pasi i përzieni me njëri-tjetrin bimët ,duhet ta konsumoni çajin menjëherë pas përgatitjes. Çaji bimor mund të pihet në çdo kohë të ditës. Kombinimet e ndryshme varennga shijet personale, mënyrën e jetesës, koha në dispozicion dhe llojet e çajit bimor. Në qoftë se ju zgjidhni për të marrë një çaj bimor relaksues është mirë ta pini atë para se të shkoni në shtrat.
Disa pasagjerë që po përshkonin linjën e fluturimit nga Bankok për në Phuket, kanë parë tmerr me sy. Njërëzi...
Nga Denada Nako Çaji e sidomos ai jeshil është një pije e mrekullueshme. Më poshtë ju tregoj 10 benefite të tij: 1. &Cc...
Flirtet dhe ngacmimet në sferën politike, e kudo, kundrejt personazheve vajza dhe gra, kanë ndodhur dhe mesa duket ende vazhdojnë të ...